Karitsan jauhelihapihvit

Raasta lanttu, sekoita jauheliha, lantturaaste ja kananmuna sekä lisää maun mukaan mausteita (esim.

pippuria, jeeraa eli juustokuminaa, suolaa ja yrttejä).

Leivo taikina neljäksi pihviksi ja paista ne voissa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 128 grammaa

Tiinankalori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karitsan paistijauheliha (7% rasvaa) (Lihatukku harri tamminen oy), annos 400g980g1402kcal196.1g0g68.6g0g
Kananmuna kuoreton 147g210kcal18.4g0.4g15.1g0g
Lanttu 123g35kcal1.2g5.6g0.4g2.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3294kcal431.4g12g168.2g4.4g
Valittu annoskoko1250g1647kcal215.7g6g84.1g2.2g
Annoskoko puolitettuna625g824kcal107.9g3g42.1g1.1g
Arvot/100g100g132kcal17.3g0.5g6.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=375893