Pannukakku

Sekoita maito, suola ja vehnäjauhot tasaiseksi massaksi.

Lisää joukkoon rypsiöljy.

Anna taikinan turvota 1-3 tuntia.

Vaahdota kevyesti munat ja sokeri, sekoita taikinaan ja kaada taikina uunivuokaan.

Paista 225, kunnes pannukakku on kypsä.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Ranskanpulla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen732g242kcal24.2g35.9g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 293g1004kcal29.8g204.9g3.5g10.2g
Rypsiöljy 63g557kcal0g0g62.9g0g
Kananmuna kuoreton 124g178kcal15.6g0.4g12.8g0g
Sokeri 37g149kcal0g36.6g0g0g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g4257kcal139.2g555.6g158.4g20.4g
Valittu annoskoko1250g2129kcal69.6g277.8g79.2g10.2g
Annoskoko puolitettuna625g1064kcal34.8g138.9g39.6g5.1g
Arvot/100g100g170kcal5.6g22.2g6.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=376071