Linssi-kaalikeitto

Kuullota 1 iso sipuli ja 1-2 kynttä valkosipulia.

Lisää 1,5 L vettä ja chilitahna.

Lisää kiehuvaan veteen ensin kaali suikaloituna ja 5 min kuluttua 1,5 dl linssejä.

Kun linssit ovat kiehuneet 10min lisää vielä pakasteparsakaalit ja loraus kermaa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 452 grammaa

Vee85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi830g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 6.1g19kcal0.6g0.8g1.4g0.1g
Kaali, valkokaali55g12kcal0.7g1.9g0.1g1.2g
Sipuli (kuorittu)55g15kcal0.7g2.7g0.1g0.9g
Parsakaali pakaste Rainbow166g33kcal5g3.3g0g4.1g
Keltainen linssi (luomu) (Aduki), annos 100g83g251kcal19.9g40.2g0.9g9.5g
Flora ruokakerma 15%39g58kcal0.8g1g5.8g0g
Rypsiöljy 11g98kcal0g0g11.1g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.9g2kcal0.2g0.3g0g0g
Sambal Oelek chilitahna (Pirkka), annos 110g2.8g1.9kcal0.1g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g979kcal56g100.6g39g31.6g
Valittu annoskoko1250g490kcal28g50.3g19.5g15.8g
Annoskoko puolitettuna625g245kcal14g25.2g9.8g7.9g
Arvot/100g100g39kcal2.2g4g1.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=376798