Kesäkurpitsapata

Paista jauheliha, lisää sipuli ja valkosipuli.

Paista hetken aikaa.

Lisää tomaattipyre (tässä käytetty 2 purkkia = 500 g/ purkki).

Mausta oman maun mukaan.

Lämmitä uuni 180 asteeseen.

Pese kesäkurpitsa.

Halkaise ja poista siemenosa.

Siivuta kesäkurpitsa juustohöylällä.

Kesäkurpitsasiivut ja jauheliha-tomaattikastike ladotaan uunivuokaan samaan tapaan kuin esim.

lasagne.

Teen ensin kesäkurpitsa taso, lisää kastiketta, toinen kesäkurpitsa taso jne. päälimmäiseksijauheliha-tomaattikas
tike.

Kerrosten määrä riippuu astian koosta.

Paista n. 45 - 60 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Mirkka79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha (Hk), annos 100g269g409kcal53.8g0g21.5g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g672g235kcal10.8g46.4g0.7g9.4g
Kesäkurpitsa zucchini 269g49kcal1.5g6.7g1.1g1.9g
Sipuli, paistettu 27g27kcal0.3g1.3g2.2g0.5g
Valkosipuli 13g15kcal1.1g2.2g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1468kcal135g113.2g51.2g24.2g
Valittu annoskoko1250g734kcal67.5g56.6g25.6g12.1g
Annoskoko puolitettuna625g367kcal33.8g28.3g12.8g6.1g
Arvot/100g100g59kcal5.4g4.5g2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=377009