Pastaa kinkun, tomaatin ja mozzarellan kanssa

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.

Paloita tomaatit ja nosta kulhoon.

Purista niiden päälle valkosipulinkynsi ja tiputtele oliiviöljyä.

Leikkaa kinkku suikaleiksi, mozzarella paloiksi ja basilikanlehdet suikaleiksi.

Sekoita tomaatit, kinkku, mozzarella ja basilika keskenään ja sitten pastan sekaan.

Mausta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 201 grammaa

Ilona86
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pennepasta (Eldorado), annos 90g519g1811kcal60.7g376.2g7.3g0g
Savukinkku (Kivikylä), annos 20g259g376kcal57.1g10.9g7.8g0g
Mozzarella Granarolo, 1 pkt=125g130g318kcal23.3g0.8g24.6g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g311g63kcal1.9g11.8g0.9g4.4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g3.6g3.8kcal0.3g0.6g0g0.1g
Oliiviöljy 15g129kcal0g0g14.5g0g
Mustapippuri 2.1g5.8kcal0.2g0.8g0.1g0.6g
Basilika, tuore 10g2.8kcal0.3g0.1g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g5418kcal287.6g802.4g110.6g10.6g
Valittu annoskoko1250g2709kcal143.8g401.2g55.3g5.3g
Annoskoko puolitettuna625g1355kcal71.9g200.6g27.7g2.7g
Arvot/100g100g217kcal11.5g32.1g4.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=377733