Täytetyt pizzapaprikat

Halkaise paprikat pitkittäin.

Paista jauheliha ilman rasvaa.

Lisää paistettuun jauhelihaan silputtu sipuli ja tomaatti, murskaa valkosipuli.

Lisää tomaattipyre.

Mausta suolalla, pippurilla ja pizza mausteella ym mitä ikinä tulee mieleen.

Täytä paprikan puolikkaat mössöllä ja ripottele pinnalle juustoraaste.

Voit myös halutessa korvata jauhelihan vaikka tonnikalalla tai laittaa puolet ja puolet.

Myös jalopenot tuovat kivaa lisä potkua.

Samoin vaikka oliivit tai ananas.

Mausta lempi pizzasi tavoin..

:-)

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

1000683
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 373g848kcal70.8g0g63.3g0g
Paprika punainen 466g136kcal4.4g21g1.9g8.8g
Sipuli (kuorittu)93g25kcal1.2g4.5g0.2g1.6g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g186g38kcal1.1g7.1g0.6g2.6g
Valkosipuli 11g12kcal0.9g1.8g0.1g0.2g
Polar 10% (Valio)93g196kcal29.8g0g9.3g0g
Tomaattisose tomaattipyree 28g21kcal1.3g3.6g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2552kcal219g76g151g27g
Valittu annoskoko1250g1276kcal109.5g38g75.5g13.5g
Annoskoko puolitettuna625g638kcal54.8g19g37.8g6.8g
Arvot/100g100g102kcal8.8g3g6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=378051