Punainen kaalikeitto

Suikaloi kasvikset.

Ruskista jauheliha kattilassa reiluiksi muruiksi.

Murenna liemikuutiot jahelihan joukkoon, lisää tomaattipyree.

Mausta yrttimauste-seoksella (2 rkl), chilirouheella (½ tl), valkosipulilla (6 murskattua kynttä), ½ dl etikkaa, sokerilla ( 1 rkl), mustapippuri-rouheella (1 tl). Kuumenna kiehuvaksi ja anna hautua miedolla lämmöllä runsas tunti.

Pää'lle ruukku persiljaa ja tarjotwessa mielellään ranskankermaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 560 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 372g103kcal4.4g15.1g0.7g7.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g48g14kcal0.3g2.9g0.1g1.2g
Punajuuri 60g23kcal0.6g4.1g0.1g1.5g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha149g247kcal28.3g0g14.9g0g
Lihaliemikuutio Maggi8.2g23kcal0.7g0.6g1.9g0g
Tomaattipyree, Pirkka56g46kcal1.9g10.6g0.6g0.6g
Vesi558g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g910kcal72.4g66.6g36.6g22.2g
Valittu annoskoko1250g455kcal36.2g33.3g18.3g11.1g
Annoskoko puolitettuna625g228kcal18.1g16.7g9.2g5.6g
Arvot/100g100g36kcal2.9g2.7g1.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=378374