Kaali-jauheli-speltkeitto

Lisää isoon kattilaan 2l vettä, suikaloidut kaali ja sipuli sekä 2xfondue cup liemitiivistettä/lihaliemikuutiota, 1/2tl timjamia, 100g sunspelt helmijyviä.

Hauduta 15min ->lisää paistettu, maustettu paistijauheliha ja hauduta toiset 15min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Murri82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%232g394kcal46.3g0g23.1g0g
Keräkaali, 100g868g208kcal10.4g29.5g1.7g18.2g
Fondue, puolet paketista 220 g29g64kcal5.8g2.9g4.9g0g
Sipuli 64g19kcal0.8g3.1g0.1g1.1g
Spelttihiutale, täysjyvä, luomu (Sunspelt), annos 500g58g188kcal8g34.8g1.8g6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1745kcal142.6g140.6g63.2g50.6g
Valittu annoskoko1250g872kcal71.3g70.3g31.6g25.3g
Annoskoko puolitettuna625g436kcal35.7g35.2g15.8g12.7g
Arvot/100g100g70kcal5.7g5.6g2.5g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=380116