Mustikka-grahampuuro

Kiehauta vesi ja lisää ripaus suolaa.

Lisää grahamjauhot sekaan voimakkaasti vispaten.

Keitä 5 - 10 minuuttia.

Lisää sekaan mustikat ja jatka kypsentämistä 5 - 8 minuuttia.

Mausta sokerilla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Hypoxipm
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi806g0kcal0g0g0g0g
Grahamjauho 133g436kcal14g80.7g2.9g13.2g
Mustikka metsä- 242g106kcal1.2g15.5g1.5g8g
Sokeri 69g278kcal0g68.4g0g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1641kcal30.4g329.2g8.8g42.4g
Valittu annoskoko1250g821kcal15.2g164.6g4.4g21.2g
Annoskoko puolitettuna625g410kcal7.6g82.3g2.2g10.6g
Arvot/100g100g66kcal1.2g13.2g0.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=381729