Kanttarellimuhennos

Kuori ja hienonna sipuli.

Kuullota.

Lisää pestyt ja pilkotut kanttarellit.

Kypsennä hiljalleen ja loppuvaiheessa lisää suola ja pippuri.

Lopuksi kerma ja vielä kypsennetään sekoitellen n. 5 min. Kokonaisvalm.

Aika n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Ursulah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli, tuore, annos 100g494g119kcal8.9g14.8g2.5g9.4g
Sipuli (kuorittu)247g67kcal3.2g11.9g0.5g4.2g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 494g1631kcal9.9g14.8g172.9g0g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 2.5g6.9kcal0.3g0.9g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3646kcal44.6g84.8g352g28.6g
Valittu annoskoko1250g1823kcal22.3g42.4g176g14.3g
Annoskoko puolitettuna625g912kcal11.2g21.2g88g7.2g
Arvot/100g100g146kcal1.8g3.4g14.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=381750