Tattarileipä

Mittaa astiaan puuro, kuivahiiva, suola ja siemenet.

Sulata voi ja anna siirapin liota kuumaan siirappiin.

Sekoita joukkoo nestevoiseos kuiva aineisiin.

Lisää tattari jauhoa desi kerraan kunnes taikina vetelä mutta ei vellimäinen.

Kohota ainakin 30min ja paista 225c noin 15 min

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 36 grammaa

Diligo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tattarihiutale (Myllyn paras), annos 40g160g544kcal20.8g108.1g2.7g8.5g
Piimä, rasvaton, d-vitamiinia 1ug 343g103kcal9.9g12.4g0.3g0g
Kuivahiiva, annos 11g14g49kcal6.2g5.5g0.8g0g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Siirappi, tumma46g146kcal0g33.9g0g0g
Voi 114g830kcal1.4g0.5g93g0g
Tattarijauho, Vijatuote572g2001kcal74.3g400.3g8g30.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g7348kcal225.2g1121.4g209.6g77.6g
Valittu annoskoko1250g3674kcal112.6g560.7g104.8g38.8g
Annoskoko puolitettuna625g1837kcal56.3g280.4g52.4g19.4g
Arvot/100g100g294kcal9g44.9g8.4g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=381963