Kanttarelli-jauheliharisotto

Keitä riisi, ohjeen mukaan.

Paista jauheliha, mausta kevyesti:
esim.

SantaMaria forrest blend, suola, pippuri ja SantaMaria chili explosion (hyvin vähän)

Kun jauheliha on paistettu ja maustettu, lisää pannulle sienet, paista kevyesti hetken aikaa ja tarkista maku, lisää mausteita jos tarvitsee.

Kun riisi on lähes kypsää, lisää joukkoon pakastevihannekset.

Anna hautua hetki.

Kun vihannekset ja riisi on kypsiä ja lämmenneitä, lisää sienet ja jauheliha.

Sekoita kevyesti jauheliha sekaisin riisin kanssa.

Lisää lautaselle esim.

raejuustoa ja nauti sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 167 grammaa

Fester
AineksetMääräEnergiaPHRK
Basmatiriisi, Rainbow (arvot keittämättömälle riisille)250g850kcal16.5g195g1.5g1.7g
Pirkka kevyt nauta-sikajauheliha, 400g, 10%500g850kcal95g0g50g0g
Herne,maissi,porkkana (Pirkka), annos 200g313g219kcal10g37.5g0.6g0g
Kantarelli eli keltavahvero188g38kcal4.7g2.3g0.9g3.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3913kcal252.4g469.6g106g10.6g
Valittu annoskoko1250g1956kcal126.2g234.8g53g5.3g
Annoskoko puolitettuna625g978kcal63.1g117.4g26.5g2.7g
Arvot/100g100g157kcal10.1g18.8g4.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=382136