Rahkapizza pohja

Resepti on The Good Morning -blogista.

Sekoita kananmuna ja maitorahka keskenään sekä kuivat aineet keskenään.

Lisää jauhot kananmuna-maitorahka seokseen ja esipaista 10 min 200c uunissa.

Lisää haluamasi täytteet päälle ja laita uuniin vielä 35-40 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Thuquach
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka pehmeä 0,3 % (Valio), annos 250g845g507kcal84.5g36.3g2.5g0g
Kananmuna kuorineen punnittu186g234kcal20.4g0.6g16.7g0g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g203g628kcal34.5g109.5g5.9g26.4g
Leivinjauhe 17g30kcal0.9g6.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2798kcal280.6g305.6g50.2g53g
Valittu annoskoko1250g1399kcal140.3g152.8g25.1g26.5g
Annoskoko puolitettuna625g700kcal70.2g76.4g12.6g13.3g
Arvot/100g100g112kcal11.2g12.2g2g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=382292