VAniljakiisseli

Riko kanamunan rakenne ja sekoita siihen maitotilkkaanliuoitetut perunajauhot.

Sekoita joukkoon loputkin ainekset.

Lämmitä liedellä kiehumispisteeseen koko ajan hämmentäen, ja nosta pois levyltä kun ensimmäiset kuplat ovat nousseet pintaan.

Tarjoile jäähtyneenä.

Kuoren syntymisen estät ripottelemalla päälle hieman sokeria.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Jerkku69
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Kevyt1063g489kcal34g51g15.9g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 40g134kcal0g32.5g0g0.6g
Sokeri 32g129kcal0g31.8g0g0g
Vaniljatanko (Keski), annos 18g6g20kcal0.4g3.2g0.4g0.2g
Kanamuna,raaka (Kultamuna), annos 55g110g156kcal13.7g0.3g11.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1854kcal96.2g237.6g55.2g1.6g
Valittu annoskoko1250g927kcal48.1g118.8g27.6g0.8g
Annoskoko puolitettuna625g463kcal24.1g59.4g13.8g0.4g
Arvot/100g100g74kcal3.8g9.5g2.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=382302