Stroganoff Venäläinen

Lisää isoon pannuun voi ja rypsiöljyä.

Ruskista lihat rautapannulla, älä laita kaikkia lihoja kerrallaan, ja ota pois pannulta.

Lisää pannuun sipulit ja kuulota ne.
Lisää jauhot, sinappi ja tomaattisose hyvin sekoittaen.

Lisää vesi ja lihaliemikuutio, sekoita.

Lisää lihat ja pilkottu porkkana.

Mausta.

Anna kiehua hiljalleen 1-3 tuntia kannen alla välillä sekoittaen.

Aika riippuu siitä kuinka mureaksi haluat lihan.

Lisää lopussa smetana, kerma ja pilkotut herkkukurkut.

Anna kiehahtaa.

Tarkista maku ja mausta tarpeen mukaan!
Lisää lopuksi persiljasilppu ja tarjoa riisin tai perunan kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 317 grammaa

Jussi1966
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karjalanpaistiliha rainbow 600g (Rainbow), annos 100g263g460kcal49.9g0g28.9g0g
Voi, 1 tl, 5 g66g480kcal0.7g0.7g52.6g0g
Sipuli (kuorittu)79g21kcal1g3.8g0.2g1.3g
Valkosipuli 26g29kcal2.1g4.3g0.2g0.6g
Turun sinappi, mieto20g38kcal1g5.5g1.2g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g46g34kcal2.1g5.9g0.1g0g
Lihaliemikuutio Maggi7.2g20kcal0.7g0.5g1.7g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 33g128kcal0.7g0.7g13.8g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)131g217kcal3.9g5.3g19.7g0g
Vesi329g0kcal0g0g0g0g
Maustekurkku sokerisuolattu 131g26kcal0.9g3.9g0.1g2.4g
Valkopippuri 0.7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.2g
Suola, annos 3g13g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 20g68kcal2g13.8g0.2g0.7g
Persilja 20g5.4kcal0.3g0.2g0g1.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g66g18kcal0.4g3.9g0.1g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3092kcal131.6g97.6g237.6g16.8g
Valittu annoskoko1250g1546kcal65.8g48.8g118.8g8.4g
Annoskoko puolitettuna625g773kcal32.9g24.4g59.4g4.2g
Arvot/100g100g124kcal5.3g3.9g9.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=382559