Lasagnette, jauheliha/soija/papu

- soijarouhe turpoamaan veteen, johon on lisätty liemikuutio
- jauheliha ruskistetaan sipulin kanssa paistinpannussa
- uuni päälle 200 asteeseen
- lisätään pannuun soijarouhe, purkillinen kidneypapuja, kastikeainekset ja 3 dl maitoa sekä 6 dl vettä, maustetaan
- pastapalat laitetaan oljyllä voideltuun vuokaan, perään kastike, sekoitetaan varovasti
- päälle juustoraastetta ja uuniin n. puoleksi tunniksi
- annetaan vetäytyä hetken ennen syömistä

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2316 grammaa

Helka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Knorr lasagnette pasta97g340kcal10.7g69g1g0g
Knorr lasagnette kastikeaineet 93 g50g176kcal5.5g28.1g4.5g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen162g53kcal5.3g7.9g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha216g358kcal41g0g21.6g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl8.1g73kcal0g0g8.1g0g
Vesi450g0kcal0g0g0g0g
Soijarouhe, tumma (Soyappetit), annos 40g22g69kcal11.2g6g0.1g3.5g
Lihaliemikuutio Maggi5.4g15kcal0.5g0.4g1.2g0g
Kidneypapu, suolaliemessä138g151kcal10.7g24.8g0.7g11g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%35g81kcal10.2g0.9g4.2g0g
Sipuli (kuorittu)65g18kcal0.8g3.1g0.1g1.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.7g24kcal0g0g2.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2717kcal191.8g280.4g88.4g31.2g
Valittu annoskoko1250g1359kcal95.9g140.2g44.2g15.6g
Annoskoko puolitettuna625g679kcal48g70.1g22.1g7.8g
Arvot/100g100g109kcal7.7g11.2g3.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=38305