Kanavuoka

1. ruskista rintapalat kevyesti pannulla
2. nosta vuokaan: mausta sitruunankuorella, pippurilla, suolalla
3. lisää kesäkurpitaviipaleet ja tomaatit
4. sekoita kanaliemi (1dl), parmesanraaste, sinappi, 1tl rakuunaa ja ranskanerma
5.valuta seos vuokaan
6. 25min 200 asteta

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin rintafile paistettu519g842kcal144.3g0g28.5g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen216g43kcal1.3g8.2g0.6g3g
Kesäkurpitsa216g37kcal0.9g5.4g1.3g1.5g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)11g28kcal1.4g1.3g1.9g0g
Ranskankerma Valio216g606kcal5.4g7.6g60.6g0g
Sinappi 17g23kcal0.8g2.4g1g0.3g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g54g210kcal17.8g0g15.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3577kcal343.8g49.8g218.6g9.6g
Valittu annoskoko1250g1789kcal171.9g24.9g109.3g4.8g
Annoskoko puolitettuna625g894kcal86g12.5g54.7g2.4g
Arvot/100g100g143kcal13.8g2g8.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=383412