Paistettua turskaa

• 300 g turskafilettä
• ½ tl suolaa
• ¼ tl mustapippuria
• 1-2 rkl rapsiöljyä (Vita D'Or)
• 2 kpl sipulia

1. Tarkista että fileet on ruodottomat.

2. Lämmitä reilusti öljyä pannussa.

3. Nosta turskafileet pannuun ja ripota suolaa ja mustapippuria päälle.

4. Hauduta miedolla lämmöllä n.15 minuuttia, kunnes kala on kiinteää ja valkoista.

5. Leikkaa sipuli ohuiksi viipaleiksi ja kuullota se vielä öljyssä.

6. Tarjoa lisäksi perunasosetta ja jotain salaattia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 371 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Turska 1011g771kcal174.4g0g7.1g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g51g455kcal0g0g50.5g0g
Sipuli (kuorittu)189g51kcal2.5g9.1g0.4g3.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2554kcal353.8g18.2g116g6.4g
Valittu annoskoko1250g1277kcal176.9g9.1g58g3.2g
Annoskoko puolitettuna625g638kcal88.5g4.6g29g1.6g
Arvot/100g100g102kcal14.2g0.7g4.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=383638