Riisi-tonnikalavuoka

Keitä riisi kypsäksi.

Mausta lihaliemikuutiolla ja paprikapulverilla (1 tl). Kaada kypsynyt riisi uunivuokaan ja sekoita sekaan 2-3 purkkia tonnikalaa.

Mielellään eri makuja.

Paista 225 asteessa n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi pitkäjyväinen, puuroutumaton 470g1701kcal38.2g371g2.6g8g
Tonnikalaa ja vihanneksia mexicana 185 g (Rainbow)256g332kcal25.6g7.7g23g1.3g
Tonnikala tomaattikastikkeessa. Rainbow[annos185g]256g307kcal30.7g5.1g17.9g0g
Tonnikala, currykastikkeessa, Rainbow256g256kcal17.9g7.7g17.9g0g
Lihaliemikuutio knorr, annos 10g14g0.8kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g5192kcal224.8g783g123g18.6g
Valittu annoskoko1250g2596kcal112.4g391.5g61.5g9.3g
Annoskoko puolitettuna625g1298kcal56.2g195.8g30.8g4.7g
Arvot/100g100g208kcal9g31.3g4.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=383689