Valkosuklaa pannacotta

Sulata valkosuklaat kermaan vesihauteessa olevassa kattilassa.

Sekoita sulanut suklaa turkkilaiseen jogurttiin, lisää vanijasokeri.

Kaada annosastioihin ja laita jääkaappiin jähmettymään.

Keitä hilloke kattilassa: laita vesi + kaksi pussia pakastevadelmia kattilaan (200 g),
kuumenna kiehuvaksi, lisää kylmään vesitilkkaan liuotettu perunajauho sekaan.

Lusikoi hilloke pannaconttien päälle.

Koristele kotimaisilla vadelmilla + sitruunamelissalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 353 grammaa

Samson
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosuklaa Bak&Dessert (Fazer), annos 100g355g1986kcal23g202.1g14.2g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl89g319kcal1.8g2.4g33.7g0g
Turkkilainen jogurtti (Rainbow), annos 100g443g532kcal14.6g16.4g44.3g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g8.9g36kcal0g8.8g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 89g0kcal0g0g0g0g
Vadelma (Pakkasmarja), annos 200g266g90kcal2.7g10.6g2.1g9.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g5925kcal84.2g480.6g188.6g19.6g
Valittu annoskoko1250g2963kcal42.1g240.3g94.3g9.8g
Annoskoko puolitettuna625g1481kcal21.1g120.2g47.2g4.9g
Arvot/100g100g237kcal3.4g19.2g7.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=384418