Kaalilaatikko,mm

Pilkottu kaali keitetään 1,5 l vettä (siitä haihtuu n. 1,5 dl kiehumisen aikana) joka maustettu liemikuutioilla.

Lisätään riisit kiehumisen puolivälissä.

Jauheliha ruskistetaan (ilman lisättyä rasvaa), jauhelihamauste ja pilkotut sipulit lisätään.

Sekoitetaan kaikki yhteen ja paistumaan uuniin 200 astetta n. tunniksi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 408 grammaa

Marianne73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali383g81kcal4.6g13g0.8g8g
Kasvisliemikuutio maggi, perinteinen (Maggi), annos 11g13g41kcal1g2g3.2g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos5.7g41kcal0g0g4.6g0g
Sipuli (kuorittu)58g16kcal0.7g2.8g0.1g1g
Puuroriisi38g134kcal2.3g29.1g0.7g0.9g
Vesi517g0kcal0g0g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g5.7g0.2kcal0g0.1g0.1g0g
Paistijauheliha nauta 5%230g297kcal47.8g0g11.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1218kcal112.8g94g42g19.8g
Valittu annoskoko1250g609kcal56.4g47g21g9.9g
Annoskoko puolitettuna625g305kcal28.2g23.5g10.5g5g
Arvot/100g100g49kcal4.5g3.8g1.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=384432