Kotipulla

Liota hiiva, sokeri, suola, kardemumma kädenlämpöiseen veteen.

Lisää kananmuna, vehnäjauhoista suurin osa ja öljy.

Alusta taikina kulhossa ja lopulta pöydällä.

Lisää tarvitttaessa jauhoja leivottaessa.

Pyöritä pulliksi ja paista 225C n. 10-15 min. Kypsyysasteen tiedät, kun väri on sopivan rusehtava, pullat kohonneet ja pullan ulkoreunat nousevat ylös pelliltä.

Reseptistä tulee n. 85 annosta ja yksi annos painaa n. 24 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 370g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g6.2g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 105g426kcal0g104.8g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g19g58kcal2g11.1g1.3g5.2g
Kananmuna, omega, 1 kpl34g44kcal4.4g0.1g2.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 562g1927kcal57.2g393.2g6.7g19.7g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl124g1111kcal0g0g123.5g0g
Hiiva 31g23kcal4g0.3g0.1g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g7178kcal135.2g1019g268.8g54g
Valittu annoskoko1250g3589kcal67.6g509.5g134.4g27g
Annoskoko puolitettuna625g1795kcal33.8g254.8g67.2g13.5g
Arvot/100g100g287kcal5.4g40.8g10.8g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=384693