Pannukakku tilamaidosta

Sekoita kaikki aineet keskenään ja anna turvota n. 1/2 tuntia.

Voitele vuoka huolellisesti ja kaada seos siihen.

Paista 200 asteen uunissa n. 25 - 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Evis55

Evis55 sanoi...

Ahlamnin tilamaidosta tulee todella myös maukkaita ohukaisia tai riisipuuroakin.

sunnuntai 17.11.2013 klo 17:43

AineksetMääräEnergiaPHRK
Tilamaito, raakamaito, suoraan utareesta (Ahlmann), annos 100g627g1870kcal18.8g30.1g27.6g0g
Kananmuna 50g(kpl)78g99kcal8.6g0.2g7.1g0g
Lettujauho (Korpelan mylly), annos 100g471g1459kcal45.6g291.2g9.9g28.2g
Sokeri 38g153kcal0g37.6g0g0g
Suola, annos 3g4.7g0kcal0g0g0g0g
Voi 31g228kcal0.4g0.1g25.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g7614kcal146.8g718.4g140.2g56.4g
Valittu annoskoko1250g3807kcal73.4g359.2g70.1g28.2g
Annoskoko puolitettuna625g1904kcal36.7g179.6g35.1g14.1g
Arvot/100g100g305kcal5.9g28.7g5.6g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=384975