Kalkkuna-riisiwokki

Laita kalkkunapihvit marinoitumaan pestorosson ja punaisen currytahnan kanssa n. 5 dl veteen.

Keitä riisit kypsäksi ohjeen mukaan öljy-2 dl vesi-kasvisliemen kanssa.

Ruskista n. 2 tuntia marinoituneita pihvejä kevyesti ja pilko ne wokkpannuun thai wokkkasivisten kanssa.

Lisää riisit, suola, ja hot chili sauce sekaan sekä marinointiliemi.

Sekoita kunnolla hauduta kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 108g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 7.6g67kcal0g0g7.6g0g
Irtonainen pikariisi (Myllyn paras), annos 50g217g778kcal17.3g170.7g1.1g3.7g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g6g15kcal0.4g0.5g1.3g0g
Atria kalkkuna fileepihvi naturell271g293kcal65g0g1.4g0g
Pesto rosso40g114kcal1.7g2.1g11g0g
Punainen thai currytahna (2011) (Spice up!), annos 10g33g24kcal0.7g4.7g0.3g0g
Findus thai wokkivihannekset271g68kcal3.2g10.8g1.4g8.1g
Vesi, vesijohtovesi 271g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g2.7g0kcal0g0g0g0g
Hot chili sauce (Heinz), annos 20g24g26kcal0.3g6.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2770kcal177.2g389.8g48.2g23.6g
Valittu annoskoko1250g1385kcal88.6g194.9g24.1g11.8g
Annoskoko puolitettuna625g693kcal44.3g97.5g12.1g5.9g
Arvot/100g100g111kcal7.1g15.6g1.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=385823