Pyttipannu

482 grammaa perunaa
200 grammaa nakkeja
2 kananmunaa
1 sipuli
2 rkl rapsiöljyä (Vita D'Or)
1 tl suolaa

Kuori ja paloittele perunat.

Paloittele sipuli.

Ruskista sipuli, paista perunat 15 minuuttia, lisää paloitellut nakit ja kananmuna.

Paista 5-10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 439 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g687g412kcal10.3g89.3g0.7g6.2g
Nakki, keskiarvo 285g665kcal32.5g3.3g58.7g0g
Kananmuna, paistettu 157g317kcal20.1g0.5g26.4g0g
Sipuli (kuorittu)71g19kcal0.9g3.4g0.1g1.2g
Suola, annos 3g7.1g0kcal0g0g0g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g43g385kcal0g0g42.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3596kcal127.6g193g257.4g14.8g
Valittu annoskoko1250g1798kcal63.8g96.5g128.7g7.4g
Annoskoko puolitettuna625g899kcal31.9g48.3g64.4g3.7g
Arvot/100g100g144kcal5.1g7.7g10.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=386094