Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja lisää siihen sipuli.

Anna hautua perunoiden ja muiden valmistelujen aikana kypsäksi.

Raaputa perunat kuoresta ja pilko kattilaan.

Lisää kaikki ainekset samaan ja keitä n. 15 min. kunnes perunat ovat kypsiä.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan parempi jauheliha 10% (Atria), annos 100g275g468kcal55g0g27.5g0g
Peruna, uusi 204g159kcal3.5g32.9g0.4g2g
Sipuli kuivattu 7.9g21kcal0.8g2.8g0.1g2.7g
Keittojuurekset, apetit157g41kcal1.4g7.5g0.5g3.6g
Vesi, vesijohtovesi 589g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g8.6g22kcal0.5g0.7g1.8g0g
Suola, annos 3g2g0kcal0g0g0g0g
Curryjauhe (-), annos 5g5.9g19kcal0.6g2.9g0.6g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1459kcal123.6g93.6g61.8g17.8g
Valittu annoskoko1250g730kcal61.8g46.8g30.9g8.9g
Annoskoko puolitettuna625g365kcal30.9g23.4g15.5g4.5g
Arvot/100g100g58kcal4.9g3.7g2.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=386125