Hirvipekonikaalipata

Paistetaan paistinpannussa tai padassa hirvenjauhelihasta ruskeaksi, sen jälkeen pekoni leikataan isoiksi paloiksi ja paistetaan omassa rasvassaan ja lisätään pataan, kuullotetaan pienennetty sipuli pekonin rasvassa, lisätään kaali pataan ja lisätään kuullotetut sipulipalat, lisätään paistinpannussa vettä ja huuhdevesi lisätään pataan.

Pataa kannattaa sekoittaa, kunhan kaali on alkanut kypsyä.

Padan voi siirtää uuniin hautumaan 150 asteiseen uuniin.

Sopii hyvin kypsennettäväksi jälkilämmöllä tai sähköuunissa lämmön voi ottaa pois tunnin päästä ja jättää pata vielä jälkilämpöön.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 247 grammaa

Punahattu60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali676g143kcal8.1g23g1.4g14.2g
Hirvenjauheliha oma saalis363g407kcal79.9g0g10.9g0g
Pekoni, viipaleet (Rainbow), annos 140g118g331kcal21.3g0.6g27.2g0g
Sipuli, paistettu 85g85kcal1.1g4.1g6.9g1.5g
Voi 8.4g61kcal0.1g0g6.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2054kcal221g55.4g106.6g31.4g
Valittu annoskoko1250g1027kcal110.5g27.7g53.3g15.7g
Annoskoko puolitettuna625g514kcal55.3g13.9g26.7g7.9g
Arvot/100g100g82kcal8.8g2.2g4.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=386508