Syysillan lämmike Tomaattinen chili-makkarakeitto

1. Pilko juurekset ja makkara.

Silppua sipuli.

2. Kuullota sipuli ja makkara rypsiöljyssä (esim.

siinä kattilassa, jossa aiot valmistaa keiton)
3. Kaada vesi kattilaan ja anna seoksen kiehahtaa.

Lisää tämän jälkeen tomaattimurska ja kiehauta seos uudelleen.

4. Lisää juurekset kattilaan.

Kun keitto on kiehunut jonkin aikaa ja perunat ovat lähes kypsiä (n. 15 - 20 minuuttia), pienennä lämpöä ja anna keiton muhia hissukseen.

Kun perunat ovat kypsiä, käännä levy pois päältä ja anna keiton oleutua vielä vartin verran.

5. Nauti esim.

patongin tai ruisleivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Lurtsi90
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi536g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)199g70kcal2g13.7g1g2.8g
Peruna, vanha, kuorittu 272g207kcal5.1g42.1g0.5g2.7g
Sipuli 39g12kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Porkkana 49g16kcal0.3g2.7g0.1g1.3g
Lanttu 41g12kcal0.4g1.9g0.1g0.7g
Wilhelm chili-sulatejuusto (Atria), annos 100g104g269kcal12.4g2.2g22.8g0.1g
Kasvisliemikuutio 2.9g9kcal0.3g0.4g0.7g0g
Rypsiöljy 7.5g66kcal0g0g7.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1321kcal42g129.8g65.6g16.6g
Valittu annoskoko1250g661kcal21g64.9g32.8g8.3g
Annoskoko puolitettuna625g330kcal10.5g32.5g16.4g4.2g
Arvot/100g100g53kcal1.7g5.2g2.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=386585