Kesäkurpitsa-jauhelihapaistos

Ruskista jauheliha ja sipulisilppu kevyesti öljyssä.

Lisää tomaattikuutiot, ketsuppi, valkosipuli ja mausteet.

Leikkaa kesäkurpitsa vajaan sentin paksuisiksi viipaleiksi ja ruskista kevyesti molemmin puolin.

Lado kesäkurpitsaviipaleet ja täyte kerroksittain voideltuun vuokaan.

Kypsennä paistosta noin 20 min 225 asteisessa uunissa.

Voit halutessasi ripotella pinnalle juustoraastetta (ei sisälly reseptin kaloreihin!).

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 364 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 429g77kcal2.4g10.7g1.7g3g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl26g232kcal0g0g25.7g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha343g570kcal65.2g0g34.3g0g
Sipuli 94g29kcal1.2g4.5g0.2g1.6g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g300g61kcal1.8g11.4g0.9g4.2g
Ketsuppi, Heinz46g48kcal0.4g11.2g0g0.6g
Valkosipuli 3.4g3.7kcal0.3g0.6g0g0.1g
Ruokasuola jodioitu 6g0.2kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0.9g2.2kcal0.1g0.2g0g0.3g
Oregano, kuivattu 0.9g2.6kcal0.1g0.2g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2049kcal143g77.6g125.8g20.4g
Valittu annoskoko1250g1025kcal71.5g38.8g62.9g10.2g
Annoskoko puolitettuna625g512kcal35.8g19.4g31.5g5.1g
Arvot/100g100g82kcal5.7g3.1g5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=386640