Katkarapupasta

150 grammaa spagettia
200 grammaa tuorejuustoa
250 grammaa pakastettuja katkarapuja
0,5 tl sitruunapippuria
1 tl suolaa

Valmistusaika 15 min

Nosta tuorejuusto pöydälle lämpenemään.

Keitä spagetti paketin ohjeen mukaan, valuta kypsät spagetit lävikössä.

Sulata tuorejuusto samassa kattilassa jossa juuri keitit spagetit.

Kun tuorejuusto on sulanut lisää katkaravut ja sitruunapippuri sekä suola.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Philadelphia Light tuorejuusto413g785kcal32.2g14g66.1g0g
Katkarapu, rainbow517g517kcal118.8g0g4.6g0g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Keitetty, tumma makaroni 100g310g325kcal10.8g62.6g3.1g6.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3254kcal323.6g153.2g147.6g12.4g
Valittu annoskoko1250g1627kcal161.8g76.6g73.8g6.2g
Annoskoko puolitettuna625g814kcal80.9g38.3g36.9g3.1g
Arvot/100g100g130kcal12.9g6.1g5.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=387265