Kaaliwokki

500 grammaa keräkaalia
300 grammaa porkkanaa
1 rkl rapsiöljyä (Vita D'Or)
2 dl kermaa 10%
1 tl suolaa

Pese ja kuori porkkanat.

Pese ja paloittele kaali.

Paista kaali ja porkkana öljyssä 15 min. Lisää kermaa ja anna muhia puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 510 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g613g147kcal7.4g20.8g1.2g12.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g368g103kcal2.2g21.9g0.7g9.2g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g18g165kcal0g0g18.4g0g
Kevytkerma, Pirkka , vähälaktoosinen, iskukuumennettu (Ingman), annos 50g245g294kcal7.8g11g24.5g0g
Suola, annos 3g6.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1419kcal34.8g107.4g89.6g44.2g
Valittu annoskoko1250g710kcal17.4g53.7g44.8g22.1g
Annoskoko puolitettuna625g355kcal8.7g26.9g22.4g11.1g
Arvot/100g100g57kcal1.4g4.3g3.6g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=388208