Kasvispannu

Kuori, viipaloi, suikaloi kaikki vihannekset.

Laita kylmään veteen vuorokaudeksi jääkaappiin imemään nestettä itseensä.

Kuullota ensin purjoa ja kumoa kaikki muut vihannekset seuraksi paitsi parsakaalin nuput ja kiinankaali.

Mausta cayenne pippurilla, mustapippurirouheella
Hiukan ketjap manista ja muutama desi vettä.

Lisää kiinankaali ja parsakaalin kukinnot ja
hauduttele kypsäksi kannen alla ja tarjoa pihvin kanssa!
Nam !!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 326 grammaa

Annfja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 21g4.7kcal0.4g0.5g0g0.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g251g70kcal1.5g14.9g0.5g6.3g
Parsakaali brokkoli 292g102kcal13.5g5.7g0.9g7.3g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka217g24kcal2.4g2.4g0.4g2.2g
Kiinankaali 212g42kcal3.3g4.8g0.6g1.9g
Ketjap Manis makea soijakastike (Pirkka), annos 150g23g41kcal0.6g9.7g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 230g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 3.8g11kcal0.4g1.5g0.1g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g591kcal44.2g79g5g38.2g
Valittu annoskoko1250g296kcal22.1g39.5g2.5g19.1g
Annoskoko puolitettuna625g148kcal11.1g19.8g1.3g9.6g
Arvot/100g100g24kcal1.8g3.2g0.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=388703