Wasabi-tuorejuustosilakat

1. sekoita juusto ja wasabitahna keskenään
2. silakkafileet nahkapuoli alaspäin alustalle
3. suolaa ja tahnaa fileele, käännä file kalannäköiseksi
4. rasvaa matala uunivuoka ja lado kalat siihen (päälle korppujauhoa)
5. 200-asteisessa uunissa 20min

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 887g1274kcal141.8g0g78.9g0g
Wasabitahna (Yutaka), annos 2g64g182kcal1.7g33.7g4.4g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton296g473kcal23.6g11.8g38.4g0g
Suola, annos 3g4.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3857kcal334.2g91g243.4g0g
Valittu annoskoko1250g1929kcal167.1g45.5g121.7g0g
Annoskoko puolitettuna625g964kcal83.6g22.8g60.9g0g
Arvot/100g100g154kcal13.4g3.6g9.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=389484