Lanttulaatikko

Keitä lantunpalaset, soseuta ja lisää joukkoon keitinvesi, kerma, munat ja korppujauhot.

Mausta siirapilla, valkopippurilla ja muskottipähkinällä.

Kippaa vuokaan ja paista 175* n. tunti, tai miedommassa lämmössä pidempään.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 529g153kcal5.3g24.3g1.6g9.5g
Vesi378g0kcal0g0g0g0g
Korppujauho 38g138kcal4g28.3g0.4g2g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g151g514kcal3g4.5g52.9g0g
Korppujauho 19g69kcal2g14.1g0.2g1g
Kananmuna kuoreton 83g119kcal10.4g0.2g8.5g0g
Siirappi 53g159kcal0.1g39.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2303kcal49.6g221.2g127.2g25g
Valittu annoskoko1250g1151kcal24.8g110.6g63.6g12.5g
Annoskoko puolitettuna625g576kcal12.4g55.3g31.8g6.3g
Arvot/100g100g92kcal2g8.8g5.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=390035