Tonnikalavuoka

1. Keitä makaronit, raasta juustot (eri astioihin), valuta öljy tonnikalasta
2. Kuullota sipuli, lisää jauhot
3. Lisää varovasti maito, kiehauta
4. Lisää tonnikalat, chili, sinappi, parmesanraaste
5. Voideltuun vuokaan pohjalle puolet makaronista , seuraavaksi kastike, päälle loput makaronit ja toinen juustoraaste (+korppujauhoa)
6. 40min 175-asteisessa uunissa

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 326 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makarooni Kypsennetty, annos 100g447g1565kcal58.1g308.5g11.2g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen319g105kcal10.5g15.6g0g0g
Tonnikala öljyssä 118g224kcal32g0g10.6g0g
Tonnikala tomaattikastikkeessa. Rainbow[annos185g]118g142kcal14.2g2.4g8.3g0g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g64g248kcal21.1g0g18.1g0g
Sipuli (kuorittu)32g8.6kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Voi, 1 tl, 5 g19g140kcal0.2g0.2g15.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 19g66kcal2g13.4g0.2g0.7g
Polar-juusto 15%64g166kcal19.8g0g9.6g0g
Paholaisen hillo (Puljonki), annos 30g29g39kcal0.2g9.1g0.1g0g
Sinappi 20g27kcal0.9g2.9g1.2g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g5461kcal318.8g707.2g149.4g3g
Valittu annoskoko1250g2731kcal159.4g353.6g74.7g1.5g
Annoskoko puolitettuna625g1365kcal79.7g176.8g37.4g0.8g
Arvot/100g100g218kcal12.8g28.3g6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=390547