Peltileipä

Liota hiiva, suola ja sokeri lämpimään (40*c) veteen, lisää leseet ja anna turvota hetki.

Sekoita jauhot puuhaarukalla, taikina saa olla vähän normitaikinaa löysempää.

Kohota tunti.

Kaada taikina pellille ja taputtele tasaiseksi.

Kohota 15 min.
Paista 250* 15 min.
Laske lämpö 125* ja jatka paistamista 20-25min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi584g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g10g0kcal0g0g0g0g
Vehnälese 45g103kcal6g6.9g2g16.8g
Vehnäjauho puolikarkea 584g2004kcal59.5g408.9g7g20.4g
Suola, annos 3g5.4g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 22g88kcal0g21.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g4388kcal131g874.6g18g74.4g
Valittu annoskoko1250g2194kcal65.5g437.3g9g37.2g
Annoskoko puolitettuna625g1097kcal32.8g218.7g4.5g18.6g
Arvot/100g100g176kcal5.2g35g0.7g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=391248