Sienijuustokeitto

1. puhdista, silppua sienet; hienonna sipuli
2. sienet ilman rasvaa kattilaan ja kuumenna kunnes neste on haihtunut
3. lisää sipuli ja voi, kuullota 5min
4. lisää vehnäjauhot ja ½ vedestä, kiehauta
5. lisää loppuvesi, murskatut viherpippurit (4rkl), balsamietikka; keitä 5min
6. lisää ruokakermat, lämmitä; pinnalle persiljaa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 484 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g323g97kcal3.2g12.9g1g0g
Voi, 1 tl, 5 g19g142kcal0.2g0.2g15.5g0g
Sipuli (kuorittu)97g26kcal1.3g4.7g0.2g1.6g
Vehnäjauho puolikarkea 26g89kcal2.6g18.1g0.3g0.9g
Vesi517g0kcal0g0g0g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g10g9kcal0.1g1.8g0g0g
Creme bonjour ruokakerma pippuri (Unilever finland oy), annos 100g129g220kcal3.2g7.8g19.4g0g
Maustettu ruokakerma, juusto (Creme bonjour), annos 200g129g233kcal3.2g9g19.4g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1630kcal27.6g109g111.6g5.2g
Valittu annoskoko1250g815kcal13.8g54.5g55.8g2.6g
Annoskoko puolitettuna625g407kcal6.9g27.3g27.9g1.3g
Arvot/100g100g65kcal1.1g4.4g4.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=391430