Haudutettu liha-juurespata

Ruskista lihoja uunivuoassa 250-asteiosessa uunissa 30 min. Kuori ja paloittele juurekset reiluiksi paloiksi.

Ota pata uunista, lisää joukkoon juurekset, pippuri ja pari laakerinlehteä.

Sekoita ainekset, lisä'ä' kiehuvaa vettä niin että lihat ja juurekset peittyvät.

Peitä pata kannella tai foliolla, laske uunin lämpö 100 asteeseen.

Jatka kypsentämistä 6 tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 198 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karjalanpaistiliha rainbow 600g (Rainbow), annos 100g949g1661kcal180.4g0g104.4g0g
Sipuli 119g36kcal1.5g5.7g0.2g2g
Lanttu 79g23kcal0.8g3.6g0.2g1.4g
Porkkana 95g31kcal0.6g5.3g0.2g2.4g
Maustepippuri, annos 1g4g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3502kcal366.6g29.2g210g11.6g
Valittu annoskoko1250g1751kcal183.3g14.6g105g5.8g
Annoskoko puolitettuna625g876kcal91.7g7.3g52.5g2.9g
Arvot/100g100g140kcal14.7g1.2g8.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=392718