Maukas jauhelihakeitto

Juureskuutiot voi halutessaan jättää pois.

Laita vesi lihaliemikuutioineen kiehumaan.

Paista pilkottu sipuli sekä paprika ja jauheliha.

Lisää paistetut paprikat, sipulit ja jauhelihat veteen, sekä juureskuutiot halutessasi.

Tämän jälkeen laita tomaattimurska ja puoli pakettia koskenlaskijaa.

Kiehuta settiä n. 20 min. Tulisempaa makua kaipaavat voivat lisätä vielä hyppysellisen chiliä maustamaan keittoa.

Keitto on parhaimmillaan seuraavana päivänä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 599 grammaa

Hdvg
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha209g347kcal39.7g0g20.9g0g
Vesi522g0kcal0g0g0g0g
Paprika, punainen52g13kcal0.5g2.4g0.2g1g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto65g183kcal12.4g0g14.4g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g209g88kcal3.3g18g0.2g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g52g14kcal0.7g2.5g0.1g0.9g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl10g26kcal1.3g0.2g2.3g0g
Apetit Juureskuutiot (Apetit), annos 250g131g35kcal1g6.7g0.5g3.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1412kcal117.8g59.6g77.2g11.4g
Valittu annoskoko1250g706kcal58.9g29.8g38.6g5.7g
Annoskoko puolitettuna625g353kcal29.5g14.9g19.3g2.9g
Arvot/100g100g57kcal4.7g2.4g3.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=392757