Poronkäristys

Leikkaa liha ohuiksi suikaleiksi ja laita pataan käristymään.

Ruskista sitä rasvan ja silputtujen sipulien kanssa n. tunti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 660 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys, vähärasvainen 852g1429kcal185.5g0.1g76.4g0g
Sipuli (kuorittu)152g41kcal2g7.3g0.3g2.6g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen189g1364kcal0g0g151.5g0g
Suola, annos 3g57g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g5667kcal375g14.8g456.4g5.2g
Valittu annoskoko1250g2833kcal187.5g7.4g228.2g2.6g
Annoskoko puolitettuna625g1417kcal93.8g3.7g114.1g1.3g
Arvot/100g100g227kcal15g0.6g18.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=393037