Mansikka raparperipiirakka

Sekoita huoneenlämpöinen voi, kananmuna, sokeri, kaurahiutaleet, vehnäjauhot ja leivinjauhe keskenään.

Taputtele 28 cm pyöreään vuokaan.

Leivitä päälle raparperit ja mansikat.

Sekoita kananmuna, sokeri, vaniljasokeri ja kermaviili keskenään ja levitä piirakan päälle.

Paista 200 asteessa n 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1239 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g101g737kcal1g1g80.7g0g
Kananmuna kuoreton 56g79kcal6.9g0.2g5.7g0g
Sokeri 86g348kcal0g85.7g0g0g
Kaurahiutale 81g302kcal11.7g46g5.9g8.1g
Vehnäjauho puolikarkea 131g450kcal13.4g91.8g1.6g4.6g
Leivinjauhe 10g18kcal0.5g3.8g0g0.1g
Raparperi 232g78kcal1.6g12.8g0.2g3.2g
Mansikka, pakastettu, 1,5 dl 100 g252g102kcal1.3g18.7g1.5g4.8g
Kanamuna kuoreton, annos 100g56g79kcal6.9g0.2g5.7g0g
Sokeri 40g164kcal0g40.3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g4g16kcal0g4g0g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g202g161kcal5.2g8.1g12.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g5068kcal97g625.2g226.8g41.6g
Valittu annoskoko1250g2534kcal48.5g312.6g113.4g20.8g
Annoskoko puolitettuna625g1267kcal24.3g156.3g56.7g10.4g
Arvot/100g100g203kcal3.9g25g9.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=395000