Poropata

Ruskista jauheliha ja mausta.

Laita kerroksittain pataan kasvissuikaleiden kanssa.

Huuhtele paistinpannu vedellä ja kaada loput mausteet veden seassa pataan.

Hauduta uunissa 200 asteessa reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 162 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronliha 363g462kcal78.2g0g16.3g0g
Sipuli kuivattu 14g38kcal1.5g4.9g0.2g4.9g
Fenkoli, annos 100g3.9g1.2kcal0g0.3g0g0.1g
Korianteri, annos 10g3.9g0.8kcal0.1g0.2g0g0.1g
Chili, jauhettu (), annos 6g1.9g6.8kcal0.2g1.1g0.3g0.7g
Suola, annos 3g23g0kcal0g0g0g0g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g139g39kcal1.5g6.7g0.6g4.2g
Itämaiset wok vihannekset (Rainbow), annos 450g347g139kcal7.3g23.6g1.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 309g0kcal0g0g0g0g
Pesto Rosso, Rainbow46g176kcal3.1g4.4g16.2g2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1724kcal183.8g82.4g70g24g
Valittu annoskoko1250g862kcal91.9g41.2g35g12g
Annoskoko puolitettuna625g431kcal46g20.6g17.5g6g
Arvot/100g100g69kcal7.4g3.3g2.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=395521