Kana-makaronikeitto

Ruskista sipuli ja broilerisuikala.

Lisää mausteita ja suola.

lisää makaronit ja vesi.

anna kiehua, kun lähes kypsää on makaroni, lisää paprika ja kevyt kerma kiehauta, jotta makaronit kypsiä lisää basilika.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 233 grammaa

Mammamia63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi537g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 15g133kcal0g0g15g0g
Broilerisuikaleet241g295kcal51.4g0g9.7g0g
Sipuli (kuorittu)107g29kcal1.4g5.2g0.2g1.8g
Valkosipuli 22g23kcal1.7g3.5g0.1g0.5g
Makaroni, pasta 161g527kcal16.4g106.9g1.8g5.4g
Paprika keltainen 54g16kcal0.5g2.7g0.1g1.1g
Kevytkerma 10% rasvaa (Valio), annos 200g107g129kcal3.5g5.2g10.7g0g
Suola, annos 3g2.7g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 1.1g2.7kcal0.2g0.2g0g0.4g
Curryjauhe (-), annos 5g2.7g8.7kcal0.3g1.3g0.3g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2326kcal150.8g250g75.8g19g
Valittu annoskoko1250g1163kcal75.4g125g37.9g9.5g
Annoskoko puolitettuna625g582kcal37.7g62.5g19g4.8g
Arvot/100g100g93kcal6g10g3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=396358