Pizzapohja

Liota hiiva kädenlämpöiseen veteen ja sekoita muut aineet nesteeseen.

Vaivaa kunnolla ja kohota noin puoli tuntia vedottomassa paikassa.

Satsista tulee kaksi pyöreää pizzapohjaa, joista saa molemmista kahdeksan palaa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Marinoli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva, 50g53g32kcal7g0.6g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 425g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 691g2371kcal70.4g483.6g8.3g24.2g
Oliiviöljy 30g263kcal0g0g29.8g0g
Suola, annos 3g51g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g5332kcal154.8g968.4g76.6g48.4g
Valittu annoskoko1250g2666kcal77.4g484.2g38.3g24.2g
Annoskoko puolitettuna625g1333kcal38.7g242.1g19.2g12.1g
Arvot/100g100g213kcal6.2g38.7g3.1g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=396414