Mustikkapiirakka (Myllyn Paras)

Vatkaa rasva ja sokeri vaahdoksi, lisää muna vatkaten.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää seokseen.

Taputtele taikina voidellun piirakkavuuan pohjalle (28cm).

Kaada jäiset mustikat pohjan päälle.

Sekoita täytteen aineet keskenään ja kippaa mustikoiden päälle.

Paista 175* keskitasolla n. 35min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 185g995kcal1.7g1.3g111.2g0g
Kananmuna kuoreton 82g116kcal10.2g0.2g8.4g0g
Sokeri 95g384kcal0g94.5g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 72g248kcal7.4g50.6g0.9g2.5g
Kaurahiutaleet (Rainbow), annos 35g208g727kcal29.1g116.2g14.3g0g
Leivinjauhe 3.7g6.5kcal0.2g1.4g0g0g
Mustikka pirkka 200 g297g98kcal3g19g3g0g
Kermaviili, kevyt, vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g297g252kcal9.2g13.6g17.8g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g12g47kcal0g11.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g5748kcal121.6g617g311.2g5g
Valittu annoskoko1250g2874kcal60.8g308.5g155.6g2.5g
Annoskoko puolitettuna625g1437kcal30.4g154.3g77.8g1.3g
Arvot/100g100g230kcal4.9g24.7g12.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=396618