Lohi-juustovuoka

Raasta juustot ja voitele vuoka keijulla.

Lado peruna-sipulisekoitus, lohiviipaleet ja aurajuusto kerroksittain, mausta tillillä.

Kaada ruokakerma joukkoon ja kuorruta juustoraasteella.

Paista 175 asteessa 45min (150 astetta kiertoilmalla)

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1553 grammaa

Mama11
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 805g576kcal14.6g116.1g1.6g8.6g
Kylmäsavukirjolohi (Apetit)121g217kcal22.9g0.1g13.3g0g
Aurajuusto47g159kcal9.3g0g13.5g0g
Juusto, Arla Eva Kermajuusto 17%28g79kcal8.5g0.4g4.8g0g
Juusto, puolikova juusto, rasvaa 25-35 %, lappi/polar/småland/billinge/rustholli 44g161kcal12.3g0g12.6g0g
Flora kevyt ruoka 7%201g171kcal2g9.1g14.1g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 4g21kcal0g0g2.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2769kcal139.2g251.4g124.6g17.2g
Valittu annoskoko1250g1385kcal69.6g125.7g62.3g8.6g
Annoskoko puolitettuna625g692kcal34.8g62.9g31.2g4.3g
Arvot/100g100g111kcal5.6g10.1g5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=397089