Poropötköt

Sekoita ainekset keskenään huolella ja tee niistä haluamasi kokoinen pötkö.

Kääri se folioon huolella ha tee pienet reiät hammastikulla pääli puolelle.

Paista 100-150 asteessa n. 2,5 tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronliha 1093g1392kcal235.6g0g49.2g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 32g22kcal0.4g3.6g0.4g1.2g
Mustapippuri 8g23kcal0.9g3.1g0.3g2.1g
Curryjauhe (-), annos 5g4.8g16kcal0.5g2.4g0.5g0.5g
Valkosipulijauhe, annos 3g32g111kcal3.2g24.4g0.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 80g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3127kcal481.2g67g102.4g7.6g
Valittu annoskoko1250g1563kcal240.6g33.5g51.2g3.8g
Annoskoko puolitettuna625g782kcal120.3g16.8g25.6g1.9g
Arvot/100g100g125kcal19.3g2.7g4.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=397286