Juustoinen nakkikeitto

Laita vettä noin 1,5 litraa ja mausteet kattilaan.

Kiehauta-
Lisää pilkotut kasvikset kattilaan( jätä peruna ja parsa viimeiseksi annan kiehua muiden noin 5 minuuttia)
Lisää viimeisenä nakit ja ja sultajuusto.

Tuoretta persiljaa lautaselle ja nam.
( Hellapoliisin ohjetta mukaillen poimittu)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Beachlady
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattipyree, Pirkka50g41kcal1.7g9.5g0.5g0.5g
Palsternakka 143g91kcal0.7g16.8g0.6g6.4g
Porkkana 143g47kcal0.9g7.9g0.3g3.6g
Juuriselleri 71g22kcal0.9g3.3g0.1g2.2g
Peruna, keskikokoinen 60g214g128kcal3.2g27.8g0.2g1.9g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl143g43kcal6.6g2.7g0.4g2.3g
Sipuli (käsittelemätön)71g19kcal0.9g3.4g0.1g1.2g
Nakki, Kivikylän Wanhanajan nakki (n.20g/1kpl)214g499kcal24.1g1.1g41.7g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g143g399kcal27.1g0g31.3g0g
Persilja 43g12kcal0.6g0.5g0.1g3.4g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g18g16kcal0.5g0.6g1.2g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2632kcal134.4g147.2g153g43.2g
Valittu annoskoko1250g1316kcal67.2g73.6g76.5g21.6g
Annoskoko puolitettuna625g658kcal33.6g36.8g38.3g10.8g
Arvot/100g100g105kcal5.4g5.9g6.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=397566