Kana-aurajuustokastike

Hienonna sipuli ja valkosipuli.

Kuullota ne öljyssä pannulla.

Lisää kanapalat ja paista kypsäksi.

Lisää kerma ja murenna aurajuusto mukaan.

Mausta ripauksella mustapippuria ja esimerkiksi pienellä määrällä tuoretta timjamia.

Lisää ripaus suolaa maun mukaan.

Tarjoile haluamasi lisäkkeen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Aporma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan Fileesuikaleet (450 g)691g767kcal158.9g0g13.8g0g
Sipuli (kuorittu)115g31kcal1.5g5.5g0.2g2g
Aurajuusto115g392kcal23g0g33.4g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g6.1g6.4kcal0.5g1g0g0.1g
Oliiviöljy 15g136kcal0g0g15.4g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%307g491kcal8.3g8.3g46.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3647kcal384.4g29.6g217.8g4.2g
Valittu annoskoko1250g1823kcal192.2g14.8g108.9g2.1g
Annoskoko puolitettuna625g912kcal96.1g7.4g54.5g1.1g
Arvot/100g100g146kcal15.4g1.2g8.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=397666