Rukinenpizzapohja + kebab + ananas

Sekoita jauhot ja kuivahiiva ja lisää vesi sekä suola ja sokeri.

Vaivaa hieman ja lisää öljy.

Vaivaa n. 10 minuuttia ja anna kohota 30min.

Lämmitä uuni 250 asteeseen ja levitä pohja uunipellille käsin.

Täytteeksi puolet tomaattimurskapurkista, puolet pizzajuusto- sekä kebablastupussista sekä purkki ananasta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 283 grammaa

Jujupe
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puolikarkea vehnäjauho, Pirkka298g1044kcal38.8g202.9g1.2g11.3g
Ruisjauho Pirkka88g270kcal8.6g53.9g1.8g13.3g
Vesi221g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 11g98kcal0g0g11.1g0g
Kuivahiiva (Sunnuntai), annos 11g6.6g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska (Euro shopper)221g66kcal2.2g8.8g0.9g0.4g
Kebablastu 300g, pouttu166g415kcal24.9g8.3g31.5g1.7g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g155g93kcal0.6g23.2g0.2g2.2g
Pizzajuusto, valio83g282kcal20.7g0g21.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g4534kcal191.6g594.2g136.6g57.8g
Valittu annoskoko1250g2267kcal95.8g297.1g68.3g28.9g
Annoskoko puolitettuna625g1134kcal47.9g148.6g34.2g14.5g
Arvot/100g100g181kcal7.7g23.8g5.5g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=398029